Krush Bikes wordt naamgevend partner Biehler Pro Cycling

Krush Bikes wordt volgend seizoen naamgevend partner van Biehler Pro Cycling. De gerenommeerde opleidingsformatie zal door het leven gaan als Biehler Krush Pro Cycling.

De 11 talentvolle rensters zullen hun wegwedstrijden afwerken op de Krush Aero Deluxe, een fiets die zich bij uitstek richt op prestaties, maar ook comfort combineert. De fietsen zullen de rensters in staat stellen om hun grenzen komend seizoen verder te verleggen.

Milo van Wermeskerken van Krush Bikes is enthousiast over de samenwerking. “Wij zijn een jong, ambitieus fietsenmerk. Met een klein team zetten we elke dag ons beste beentje voor voor onze klanten. Wij leveren onze klanten niet alleen een geweldige fiets die bij hen past, we stellen die ook helemaal op hun eisen af. Wij staan voor betaalbare racefietsen van topkwaliteit en zeer veel service.”

“Aangezien wij ons vooral richten op de Nederlandse markt, is de keuze voor Biehler Pro Cycling voor ons een heel logische. Deze samenwerking is voor ons een mooie kans om aan Nederland te laten zien waar rensters op onze fietsen toe in staat zijn en daarnaast zullen meer mensen kennis kunnen maken met onze fietsen.”

“Daarnaast spreekt de ploeg ons enorm aan. Wij zijn een bedrijf in ontwikkeling met medewerkers die elke dag het beste geven voor onze klanten en we zijn continu bezig om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Deze drive om elke dag op alle vlakken beter te worden herkennen wij zeer in Biehler Pro Cycling. Er staat een stip op de horizon waar we allebei naartoe willen, en we gaan er alles aan doen om dat te bereiken. Onze eerste gesprekken met de ploegleiding en de rensters waren direct positief en dat goede gevoel is alleen maar sterker geworden. We kunnen niet wachten om de rensters op onze fietsen te zien schitteren!”

Merel Hofman begint in 2020 aan haar tweede jaar op UCI-niveau. Ze heeft op trainingskamp in Spanje al heel wat kilometers gemaakt op de Krush Aero Deluxe. “Een topfiets”, is ze van mening. “Krush is nog geen merk dat iedereen kent, maar de fietsen doen niets onder voor bekendere merken. Het heeft me vooral aangenaam verrast hoe stijf de fiets is. Ik ga dan ook met veel vertrouwen het nieuwe seizoen in.”

“Als ploeg vinden we het daarnaast heel belangrijk dat merken bij ons passen. Onze geweldige kledingpartner Biehler is daar een mooi voorbeeld van en dat geldt voor Krush net zo. We zijn als rensters betrokken geweest bij het proces en daarin kregen we allemaal de indruk dat Krush als bedrijf heel erg bij onze ploeg past. Ik ben heel blij met Krush aan onze zijde en ik kan niet wachten om op deze geweldige fiets te gaan koersen.”

Krush Aero Deluxe

Frameset:

Groepset:

Cockpit:

Zadel:

Wielset:


Source