Amber van der Hulst voor twee jaar naar Team Parkhotel Valkenburg

0
16
Amber Van Der Hulst Voor Twee Jaar Naar Team Parkhotel Valkenburg
Amber Van Der Hulst Voor Twee Jaar Naar Team Parkhotel Valkenburg

Amber van der Hulst, 19 jaar, nu nog rijdend voor clubteam Jan van Arckel, zal per 1 januari team Parkhotel Valkenburg komen versterken! Amber liet in het voorjaar nog maar eens zien dat zij goed uit de voeten kan in het klassiekerwerk en krijgt van team Parkhotel dan ook twee jaar de ruimte zich in alle rust verder door te ontwikkelen tot een volwaardig profrenster. Daarnaast zal zij, indien het wegprogramma dit toelaat, ook nog actief zijn op de baan.

‘Ik kijk er erg naar uit om bij team Parkhotel Valkenburg te mogen rijden, om mij te ontwikkelen tot een betere en sterkere renster. Het is super om de kans te krijgen om nieuwe en mooie wedstrijden te kunnen rijden en onderdeel te mogen zijn van dit sterke team’ aldus Amber van der Hulst over haar nieuwe team vanaf 2020.

Amber is een heel sterke renster die twee heel mooie jaren heeft kunnen groeien als renster in het clubteam van Jan van Arckel. Het is voor Amber nu een goede tijd om haar overstap te maken naar een hoger niveau en wij gaan haar begeleiden in haar verdere ontwikkeling. Welkom Amber!!

Source