Home » Biehler Krush Pro Cycling kijkt uit naar NK Wielrennen

Biehler Krush Pro Cycling kijkt uit naar NK Wielrennen

Biehler Krush Pro Cycling kijkt uit naar NK Wielrennen

Het Nederlands kampioenschap op de weg vindt dit jaar plaats in Drenthe. De VAM-Berg, bekend van de Ronde van Drenthe, is zaterdag 22 augustus het decor voor een van de mooiste wedstrijden op de wielerkalender.

Het Nederlands kampioenschap wordt ook wel gezien als een klein WK. Met zoveel wereldtoppers aan de start is dat ook niet meer dan logisch. Biehler Krush Pro Cycling start met een negenkoppige selectie: Marissa Baks, Inez Beijer, Maike van der Duin, Senna Feron, Melanie Klement, Laura van Regenmortel, Quinty Ton en Nienke Wasmus wacht een interessante wedstrijd over 124 kilometer.

In totaal moet de VAM-Berg tijdens de koers 33 keer worden bedwongen. Het zal zonder twijfel een pittige wedstrijd worden. De rensters van Biehler Krush Pro Cycling zullen zoals altijd hun uiterste best doen om de koers kleur te geven.

Vanwege coronamaatregelen zijn maar een beperkt aantal mensen welkom op en rond het parcours. Gelukkig is het Nederlands Kampioenschap van 15.30 tot 17.50 uur wel live te zien bij de NOS en RTV Drenthe.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.