Nancy van der Burg gaat haar sportieve droom najagen!

0
22
Parkhotel Valkenburg 2019
Parkhotel Valkenburg 2019

PushingDreams is ons platform waarin wij kansen geven om dromen achterna te jagen. Nancy van der Burg kennen we erg goed, in 2018 startte Nancy bij het team. Ondanks dat de samenwerking door omstandigheden kort was, zagen wij enorm veel potentie in Nancy. In het afgelopen jaar hebben zowel Nancy als het team enorm veel geleerd, waardevolle lessen die we meenemen om nog beter onze dromen na te kunnen jagen.
Nancy van der Burg stapte dit jaar weer op de fiets en reed enkele wedstrijden voor de club formatie Jos Feron Lady Force en werd onder andere Nederlands Kampioen bij de Elite dames zonder contract.

Nancy is een heel sterke renster, tactisch en technisch erg vaardig en een super persoon om in het team te hebben. Nadat onze samenwerking afgelopen jaar ten einde kwam, had ik niet meer gedacht dat we op deze wijze opnieuw met elkaar een samenwerking aan zouden gaan. We zijn wel enorm blij dat Nancy heeft besloten nogmaals voor haar sportieve carrière te gaan en vooral om dit bij het team te doen. Het betekent veel voor het team dat ze wil terugkomen in het oude nest, dan doen we iets goed! We kijken er enorm naar uit om de komende drie jaar samen onze dromen na te jagen; aldus Esra Tromp. 

Nancy van der Burg over haar komst naar Team Parkhotel Valkenburg; In 2018 kreeg ik bij Parkhotel Valkenburg de kans om profwielrenster te worden en bij Lotto Jumbo (nu Jumbo- Visma) te werken als voedingskundige. Zowel mijn sportieve als maatschappelijke droom werd werkelijkheid maar deze combi bleek helaas te veel gevraagd. Vanaf 2020 ga ik weer volledig voor mijn sportieve droom en ik vind het geweldig dat Parkhotel Valkenburg mij een tweede kans wil bieden. Een kans bij een team die grote stappen zet in professionalisering maar tegelijkertijd een goede teamsfeer weet te behouden.  Een team waar individuele ontwikkeling maar ook teamontwikkeling de volle aandacht krijgt en elkaars dromen werkelijkheid kunnen worden. Een kans die ik met beide handen aangrijp en waarmee we samen hopelijk nog vaker beide handen in de lucht gaan steken.

Source