TUNAP Sports start mooie samenwerking

0
29
Tunap Sports Start Mooie Samenwerking

TUNAP Sports is vanaf heden een van de nieuwe sponsoren van Biehler Krush Pro Cycling en Talent Cycling. De nieuwe samenwerking werd maandag 20 januari feestelijk ingeluid tijdens de business club meeting.

Alle teams van Talent Cycling en Biehler Krush Pro Cycling worden voorzien van Bike en Body care producten van TUNAP Sports. Zowel de mechaniekers als de rensters zelf zijn door TUNAP Sports voorzien van hun producten, waarmee zij hun fietsen en zichzelf optimaal kunnen verzorgen.

“Bij het eerste contact met elkaar was er direct een wederzijdse grote mate van betrokkenheid  in elkaar. Ons concept van opleiden sluit erg goed aan bij TUNAP die ook continue bezig is met productverbetering en innovatie,” vertelt projectmanager Ed den Outer tijdens de business club meeting van TALENT Cycling, waar ook sponsor TUNAP Sports aanwezig was. Hier overhandigde René van der Vlist persoonlijk zijn producten aan de rensters, waaronder Nederlands Kampioene Puntenkoers Zoë van Velzen.

TUNAP Sports introduceert een nieuwe productlijn die zich richt op de fietssport én de atleet. Dit is een uniek concept waarbij TUNAP niet alleen fietsverzorgingsproducten, maar ook lichaamsverzorgingsproducten produceert. De fietsverzorgingsproducten zijn geschikt voor alle type fietsen, van e-bikes en stadsfietsen tot de mountainbikes en racefietsen van Pro Cycling Teams.

TUNAP Sports is daarom de keuze van professionele atleten, onder andere Team BORA-hansgrohe, Bigla Katusha en het MTB Team Ghost Factory Racing. Deze is ook gemaakt omdat TUNAP Sports uitsluitend mens- en milieuvriendelijk producten ontwikkeld inclusief een uniek recyclingconcept.

In de lijn TUNAP Sport Bike care vind je alles wat je nodig hebt voor een snelle reiniging, geschikte verzorging en regelmatige service van je fiets.
De toepassing van alle reinigings- en onderhouds-producten is zeer eenvoudig en zeer efficiënt. Geniet van je tochten in alle weersomstandigheden!

  • Geen schade aan het milieu
  • Geen gezondheidsrisico’s
  • Geen schadelijke oplosmiddelen
  • Geen n-Hexaan of aromatische stoffen
  • Geen allergie veroorzakende geurstoffen.

De lijn TUNAP Sports Body care is ontwikkeld om aan de behoeften van atleten zelf tegemoet te komen. De cosmeticalijn biedt bescherming en zorg voor de huid, ontspant de spieren en is effectief bij blessures. Geniet zonder zorgen van je sport. TUNAP Sports Bodycare behandelt je na je fysieke inspanning maar bereidt je ook voor op je volgende avontuur!

  • Dermatologisch getest
  • Bewezen effectieve en efficiënte bescherming
  • Intensieve behandeling zonder siliconen
  • Huidvriendelijk / géén PEG’s
  • Veganistisch en vrij van mineralen

Source